50plusser

De vijftig gepasseerd
Het is mooi om ouder en wijzer te worden, maar dit is niet altijd makkelijk! Zeker in het werk kunnen de jaren op hinderlijke wijze gaan tellen. En daarbij kan de waardering van uw baas en uw collega's voor uw levenswijsheid en ervaring ook nog tegenvallen.

Misschien kunt u fysiek niet meer zo goed mee en het kan erg lastig voor u zijn om dit aan uw baas duidelijk te maken. Mogelijk krijgt u het gevoel dat u zo langzaamaan een buitenstaander begint te worden tussen steeds meer jonge collega's, die niet zo veel oog hebben voor uw inbreng. Of zou u wat meer vrije tijd willen om zo meer energie te kunnen overhouden, wat na zo'n volle werkweek niet lukt. Of om u voorbereiden op uw pensionering of VUT. Mogelijk ziet u met gemengde gevoelens terug op uw loopbaan en vraagt u zich af hoe u die lange periode op een zinvolle manier voor uzelf af wilt ronden.

Dit zijn specifieke vragen voor 50plussers. Het is de moeite waard uw werkzame leven op een goede manier af te ronden. Coaching kan daarbij zeker helpen. Vooral als de coach van tot uw leeftijdscategorie behoort  en de problemen en sterke kanten van onze generatie herkent.